«اقتصادمقاومتی: تولید- اشتغال» شعاری بود که رهبر انقلاب برای سال ۱۳۹۶ برگزیدند؛ شعاری که نشانگر نگاه راهبردی ایشان به مقوله اقتصاد در جهت پیشرفت است و با پیگیری این راهبرد و تلاشی مجدانه در مسیر آن رونق تولید و کسب و کار میسر خواهد شد.

آخرین مهلت ارسال مقالات کامل
1396-11-17
تاریخ اعلام نتیجه داوری مقالات
1396-11-20
تاریخ شروع همایش
1396-11-28 13:00
تاریخ پایان همایش
1396-11-29 19:00

اطلاعیه:❌❌❌❌

تمدید مهلت ارسال مقالات

اطلاعیه:

مهلت ثبت نام در همایش تا ساعت 24 روز پنجشنبه 26 بهمن 96 است. دریافت گواهینامه حضور در همایش منوط به ثبت نام در سامانه همایش است.

اطلاعیه کارت ورود به همایش

❌❌❌❌ ❌❌❌❌ ❌❌❌❌ ❌❌❌❌ توجه توجه

نویسندگانی که از طریق سامانه قادر به ارسال فایل های ارائه پوستری و یا شفاهی نمی باشند از طریق ایمیل همایش اقدام به ارسال فایل ها نمایند:
آدرس ایمیل:  npeg@atu.ac.ir

❌❌❌❌

مفهوم اقتصاد مقاومتی که برای نخستین بار در سال 1389، توسط مقام معظم رهبری مطرح گردید، محوریت نام‌گذاری 2 سال اخیر را به خود اختصاص داده است.

با این وجود توجه به نام اقتصاد مقاومتی به تنهایی، موثر نبوده و تقسیم نمودن این مفهوم به مقولات کلیدی از اهمیت بالایی برخوردار است، از سوی دیگر در سال 1396 مقام معظم رهبری با در نظر گرفتن اهم موضوعات با نام‌گذاری سال 1396 به عنوان "اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید" بر لزوم توجه و تمرکز تمامی مسئولان در تمامی سطوح بر مقوله تولید و اشتغال تأکید کردند و به نوعی دو مقوله کلیدی را در این حوزه مشخص نموده اند.

دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیز با تکیه بر رسالت خود سعی در همفکری، تبیین نظری و عملی موضوع نموده است. لذا شناخت علمی موضوع و ارائه راهکارهایی جهت حل موانع و مشکلات اشتغال و تولید در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت در کشور، ضروری می نماید.

در همین راستا دانشگاه علامه طباطبائی با حمایت معنوی دانشگاه های برتر تصمیم به برگزاری همایش ملی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نموده که دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان بخشی از این حرکت اقدام به برگزاری همایشی با عنوان "مدیریت؛ تولید ملی و توسعه اشتغال" نموده است. این همایش که در 28 و 29 بهمن ماه سال 1396 در محل پردیس مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد، پذیرای نقطه نظرات، پژوهش ها و مقالات متخصصین امر خواهد بود.

لازم به ذکر است که حضور در این همایش برای عموم آزاد است (جهت حضور در همایش، ثبت نام از طریق سامانه الزامی است). همچنین ارسال مقالات به صورت رایگان از طریق وب سایت همایش قابل انجام است. به این منظور ابتدا در سامانه ثبت نام نموده و سپس به بخش ارسال مقالات مراجعه فرمایید.

مهلت ارسال مقالات تمدید شد

آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری، پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی