نشست تخصصی فناوری اطلاعات، نوآوری و کارآفرینی
26 بهمن 1396
نشست تخصصی فناوری اطلاعات، نوآوری و کارآفرینی

حوزه فناوری اطلاعات و رشد پرشتاب نوآوری‌ها کانون چالش موضوع تولید و اشتغال زایی است. از سویی فرصت های تازه و نوپدیدی برای کسب و کارها فراهم شده و از سویی دیگر رونق برخی کسب و کارهای سنتی کم تر شده است. لیکن به نظر می رسد در صورت به کار گرفتن فناوری اطلاعات و حرکت به سوی نوآوری برای موتور توسعه کشور، امکان رفع چالش ها و فرصت زایی بیشتر است. به طور مثال در این راستا باید قوانین کسب و کارهای اینترنتی بررسی شده و چالش‌ها و فرصت‌ها شناسایی شوند. این مباحث موضوع نشست تخصصی در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی در 29 اسفند ماه ذیل همایش "مدیریت، تولید ملی و توسعه اشتغال" خواهد بود. همایش یادشده در ساعت 12:30 الی 16:00 برگزار خواهد شد و علاوه بر موضوعات یادشده مباحثی چون تغییرات انگیزشی کارآفرینان پس از تجربه شکست، فین تک ها و نقش آنها در تولید ملی و توسعه اشتغال، کارآفرینی از منظر شرکت های فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال و تامین سرمایه نوآوری مورد بحث و بررسی دانشگاهیان و نمایندگان بخش های مرتبط در دولت و صنعت قرار خواهد گرفت. کلیه این مباحث ذیل موضوع اقتصاد مقاومتی که اصلی ترین جهت گیری اقتصادی-سیاسی کشور در سال‌ها اخیر بوده است، مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین برنامه‌ریزی شده است که راهکارهایی در حوزه فناوری اطلاعات، نوآوری و کارآفرینی در جهت رونق تولید و اشتغال‌زایی ارائه شود.

این نشست با حضور نمایندگان و نقش‌آفرینان حوزه فناوری اطلاعات، خبرگان حوزه کارآفرینی و صاحبنظران حوزه نوآوری از بخش های مختلف کشور برگزار خواهد شد. از جمله آقایان دکتر مهدی فقیهی رئیس ستاد فناوری اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مرتضی برابری معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران، دکتر مهدی الیاسی، معاون استراتژی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر سعید زرندی مدیر عامل شرکت خدمات هوایی پیام، دکتر محسن شیخ سجادیه عضو هیات علمی دانشگاه امیر کبیر، مهندس فرید فولادی عضو هیات مدیریت مدیره و معاون توسعه محصول و بازار همکاران سیستم، دکتر فیاض بخش معاون استراتژی پرتفولیو، در آن حضور خواهند داشت. همانطور که پیش تر ذکر شد این نشست ذیل همایش "مدیریت، تولید ملی و توسعه اشتغال" برگزار می‌شود که اطلاعات آن در وبسایت  http://npeg.atu.ac.ir/ و کانال تلگرامی https://t.me/npegconference قابل دسترسی است. همچنین نشست های دیگری توسط این دانشکده ساماندهی شده که مانند این نشست حضور در آنها برای عموم آزاد بوده و صرفا ثبت نام در سامانه وبسایت معرفی شده الزامی است.